Attila behaalt goede resultaten bij Regionale Indoorcompetitie

Regiocompetitie
De Regiocompetitie begon dit jaar bijna normaal: er kon weer geschoten worden bij andere verenigingen, hoewel met wat minder mensen per baan. Helaas kwam er aan het eind van de competitie toch nog een lockdown waardoor het aantal wedstrijden op 6 bleef steken.

Uitslagen
De resultaten waren boven verwachting goed, zeker na weinig training door een jaar COVID. De helft van de deelnemers heeft een medaille in zijn of haar klasse in de wacht gesleept!

Bondskampioenschappen
In verband met de lockdown werden de Rayonkampioenschappen afgelast, maar de Bondskampioenschappen gingen wel door. Ook daar liet Attila zich niet onbetuigd: Kenny Heuseveldt behaalde de derde prijs in klasse 3 na in de finale om de bronzen medaille zijn tegenstander uitgeschakeld te hebben met 7-3. 

Rikus Woortmeijer eindigde na de open rondes op de 14e plaats. Vanaf de shootouts klopte alles ineens en werd er een hoog niveau geschoten. Ter indicatie: de eerste set in de finale won Rikus met 29 punten tegen 28 van de tegenstander. Hij verloor de finale uiteindelijk op 1 of 2 punten, maar behaalde dus wel zilver in klasse 5! Hij vond het een happening om mee te maken. 

Dries Vermeer haalde helaas de finalerondes niet. De andere deelnemers aan de Regiocompetitie hebben niet deelgenomen aan de Bondskampioenschappen.

Attila feliciteert alle medaillewinnaars van harte met het behaalde resultaat!

Seizoen 2022-2023
We hopen dat volgend jaar nog meer van onze schutters zullen deelnemen aan de indoorcompetitie in de regio. Het zou leuk zijn als ook onze barebow-, instinctive- en longbowschutters zich zouden opgeven. We verwachten dat de inschrijving eind juni weer van start gaat; tegen die tijd meer informatie over de competitie en het inschrijfproces.