Bouw je mee?

Wil je je steentje bijdragen aan het ontwikkelen van de club, kijk dan waar versterking gezocht wordt. Je verdient hier ook je hand- & spandiensten mee.

Bar
De barcommissie is verantwoordelijk voor het runnen van de bar in het verenigingsgebouw. Hier hoort onder meer het opstellen van de bardienstroosters, het aansturen van de schoonmaak van de bar en het voorraadbeheer onder. De commissie is op zoek naar vrijwilligers voor het draaien van bardienst.
Contactpersoon: Louise Braeken, bar@vvh-attila.nl

Beginnerscursus
Voor de beginnerscursus kunnen we altijd wat extra begeleiders gebruiken. Vind je het leuk om mensen te helpen om het boogschieten onder de knie te krijgen, ben je af en toe beschikbaar op zondagmiddag en heb je zelf inmiddels minstens een half jaar ervaring, neem dan contact op met Marc.
Contact: Marc van der Veen, trainer@vvh-attila.nl

Buitencommissie
We zijn op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij het openen en toezicht houden (10.30 tot 13.45 uur) en het toezicht houden en afsluiten (13.15 tot 16.30 uur). Beide doe je met iemand van de buitencommissie. Je kan hier elke keer drie punten voor hand- en spandiensten mee verdienen. Heb je zin en tijd om ons te helpen, meld je dan aan met naam en telefoonnummer.
Contact: buitencommissie, buiten@vvh-attila.nl

Schoonmaakcommissie
Elk gebouw moet schoongemaakt worden. Als je komt schieten is het fijn als alles er goed onderhouden uitziet en de stofvlokken je niet om de oren vliegen. We zijn op zoek naar versterking. Doe je mee?
Contact: Martijn Kooij, schoonmaak@vvh-attila.nl