Word ook baansponsor!

Voor bedrijven

Vereniging van Handboogschutters Attila biedt bedrijven de mogelijkheid sponsor te worden. In ruil voor uw steun aan onze vereniging zullen wij een reclamebord ophangen in onze schiethal boven een van de schietbanen. Een afdruk van dit bord wordt weergegeven op onze website. De afmetingen van het bord bedragen 30 cm (hoogte) bij 45 cm (breedte).

Het sponsorbedrag bedraagt € 100,- in het eerste jaar inclusief de kosten van het reclamebord. Als na het eerste jaar de overeenkomst wordt verlengd, dan zal het sponsorbedrag € 75,- per jaar bedragen.

Interesse? Stuur een mail aan sponsoring@vvh-attila.nl

Voor leden

Ook leden van Attila kunnen een baan sponsoren. Vind je het leuk om jouw bord boven een schietbaan te zien hangen dan kan dat. In ruil voor jouw steun aan onze vereniging zullen wij een sponsorbord ophangen. Daarnaast krijg je een eervolle vermelding op onze site. De afmetingen van het bord bedragen 30 cm (hoogte) bij 45 cm (breedte).

Het sponsorbedrag voor leden bedraagt € 50,- per jaar, in het eerst jaar inclusief de kosten van het reclamebord. Wat voor afbeelding op het bord moet worden geprint kan in overleg met de sponsorcommissie worden bepaald.

Interesse? Stuur een mail aan sponsoring@vvh-attila.nl