Sponsorkliks

Waarschijnlijk koop je al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het je een cent extra kost!

SponsorKliks is een mooie manier voor verenigingen in Nederland om een extra centje bij te verdienen. Bestel een pizza via Thuisbezorgd en VvH Attila ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VvH Attila. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?

Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Van deze commissie stort SponsorKliks 75% op de bankrekening van onze vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert VvH Attila hier direct van! Het is dus belangrijk dat je jouw aankoop via SponsorKliks doet, want een rechtstreekse bestelling bij Bol.com levert VvH Attila niets op. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende webwinkels. Per webwinkel is het commissiepercentage aangeven.

Voortaan online shoppen via SponsorKliks!

Wil je VvH Attila ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VvH Attila. Bestel via SponsorKliks je elektronica online bij Coolblue of sluit een verzekering af via Independer en wij ontvangen geld in onze clubkas. Voor jou een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten.

Hoe?

Aankopen doen via SponsorKliks kan via onze website, maar ook via de SponsorKliks app. Die is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kunt direct winkelen of de prijs van een product vergelijken, zodat je niet teveel betaalt.

Let op: geen commissie op boeken:

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem:

Noch Sponsorkliks, noch VvH Attila weet wie er iets besteld heeft. Sponsorkliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VvH Attila is bedoeld.