Cursus Jeugd

Cursus Jeugd

Wij beginnen de cursus met een vrijblijvende kennismakingsles. Dichte schoenen, geen wijde kleding en geen lange losse haren zijn de enige kledingvoorschriften. Tijdens deze les krijg je uitleg wat handboogschieten inhoudt en ga je zelf schieten. Aan het einde van deze les moet je besluiten of je de cursus wilt gaan volgen. Als je doorgaat, moet het cursusgeld gepind worden.

De cursus omvat 9 lessen met daarin aandacht voor techniek, materiaal en wedstrijdvormen, maar ook eindigen veel lessen met een spel. Drie maanden na de laatste les moet je een eigen boog aangeschaft hebben. Tegen die tijd krijg je een ‘Boogschappenlijstje’.

De beginnerscursussen worden in principe drie keer per jaar gegeven.

Tijdsduur

Kennismakingsles en 8 lessen (Hierna kan je lid worden en schuif je door naar de jeugdavond op donderdag). In totaal ongeveer 3 maanden.
Elke les duurt 1,5 of 2 uur.

Lesdag- en tijd:

Donderdagavond is de reguliere avond voor de jeugdleden (18.45 uur deur open, 19.00 – 20.30 uur les).

Zie ook de Agenda voor actuele tijden.

Aanvang cursus:

3x per jaar wordt er een cursus gestart, in maart, september en november.

Minimale leeftijd:

12 jaar.

Maximum aantal jeugddeelnemers:

9 personen

Prijs per persoon:

€ 92,50 waarvan € 40,00 kosten voor aanschaf materiaal in eigendom (een armbeschermer, een sling, een vingertab en een latex power belt).

De club stelt de handboog met pijlen beschikbaar voor de cursus. Daarna mag de clubboog maximaal drie maanden gebruikt worden. Na deze periode moet eigen materiaal aangeschaft zijn.

Bij het aangaan van het lidmaatschap van Attila direct volgend op de cursus, wordt een korting van € 13,50 toegepast op de contributiegelden voor het resterende deel van het lidmaatschapsjaar.

Locatie:

Vereniging van Handboogschutters “Attila”, Gerrit Rietveldlaan 1a Oegstgeest.

Aanmelden:

jeugd@vvh-attila.nl (vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer)

Lees meer over...

Volwassenen Cursus

Clinic