Ook dit jaar doen we weer mee aan Rabo ClubSupport

Bericht van de Sponsorcommissie

Stem voor Attila van 5 september tot 27 september 2022
Goed nieuws! Attila doet mee aan Rabo ClubSupport. Onze deelname van vorig jaar resulteerde in een cheque van de Rabobank van € 254,47. Daar waren we heel blij mee. Vorig jaar was ons bestedingsdoel het optimaliseren van de toegankelijkheid van ons clubgebouw voor mindervalide sporters. Dat kunnen we nu gaan realiseren. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer een mooie cheque te mogen ontvangen, want er zijn nog meer wensen. Maar daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig! Als we met zijn allen ons best doen, lukt het hopelijk dit jaar weer! Dus ben jij klant van de Rabobank Leiden Katwijk, geef ons dan jouw stem. 

Wat is ons bestedingsdoel?
De oorlog in Oekraïne en het plan van de EU om versneld van het Russisch gas af te gaan, hebben een grote impact op onze samenleving. Aan een ieder wordt gevraagd hier zijn steentje aan bij te dragen. Attila wil haar pijlen dan ook graag richten op de verduurzaming van onze accommodatie.  Door het plaatsen van zonnepanelen en een elektrische of hybride CV-ketel willen we energie besparen. Een tegemoetkoming in de kosten hiervan vanuit Rabobank Clubsupport zou zeer welkom zijn. Ons bestedingsdoel voor dit jaar is dan ook: verduurzaming van ons clubgebouw (kantine en schiethal).   

Wie mogen er stemmen?
Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank Leiden-Katwijk. Als je wel een betaalrekening hebt, maar nog geen lid bent van de Rabobank; geen nood! Binnen 1 minuut is jouw lidmaatschap geregeld via de Rabo App. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen en stichtingen. En voor iedereen geldt – ook als je zelf geen klant bent van de Rabobank – vraag je familie, vrienden en bekenden hetzelfde te doen, want iedere stem telt. Rabo ClubSupport kan oplopen tot 5000 euro, dus dat is beslist de moeite waard!