Rabo ClubSupport 2021

Ook dit jaar doen wij weer mee aan Rabo ClubSupport

Stem voor Attila van 4 oktober tot 25 oktober 2021
Goed nieuws! Attila doet mee aan Rabo ClubSupport. Onze deelname van vorig jaar resulteerde in een cheque van de Rabobank van meer dan € 450. Daar waren we heel blij mee, ook al gezien de aanzienlijke kosten die gemoeid waren met de renovatie van ons clubgebouw. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer een mooie cheque te mogen ontvangen, want er zijn nog meer wensen. Maar daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig! Als we met zijn allen ons best doen, lukt het hopelijk dit jaar weer! Dus ben jij klant van de Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons dan jouw stem.

Wat is ons bestedingsdoel?
De handboogsport onderscheidt zich van veel andere sporten omdat onze sport geschikt is voor mindervalide sporters. Wij zouden hen dan ook heel graag binnen onze club willen verwelkomen. Hoewel ons clubgebouw al wel enkele voorzieningen heeft voor mindervaliden, zijn er verbeteringen nodig om hen zo optimaal mogelijk te kunnen laten deelnemen aan alle activiteiten van onze club. Ons bestedingsdoel is dan ook: het optimaliseren van de toegankelijkheid van ons clubgebouw voor mindervalide sporters.

Wie mogen er stemmen?
Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank Leiden-Katwijk. Als je wel een betaalrekening hebt, maar nog geen lid bent van de Rabobank; geen nood! Binnen 1 minuut is jouw lidmaatschap geregeld via de Bankieren App. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen en stichtingen. En voor iedereen geldt – ook als je zelf geen klant bent van de Rabobank – vraag je familie, vrienden en bekenden hetzelfde te doen, want iedere stem telt. Rabo ClubSupport kan oplopen tot 5000 euro, dus dat is beslist de moeite waard!