Rabo Wensenfonds heet voortaan Rabo ClubSupport

Stem voor Attila van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020

Goed nieuws! Attila doet mee aan Rabo ClubSupport. En natuurlijk willen we graag winnen. Om dit jaar in november op het podium te staan met een mooie cheque voor onze vereniging hebben wij jullie hulp hard nodig. Twee jaar geleden is het ons gelukt. Als we met zijn allen ons best doen, lukt het hopelijk dit jaar weer! Dus ben jij klant van de Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons dan jouw stem.

Wat is ons bestedingsdoel?

Zoals bekend is de gevel van ons clubgebouw dringend aan renovatie toe vanwege de houtrot die is geconstateerd. Ons bestedingsdoel voor Rabobank ClubSupport is dan ook een bijdrage in de renovatie van ons clubgebouw. Om voor clubsupport in aanmerking te komen moeten er zoveel mogelijk stemmen op ons bestedingsdoel worden uitgebracht.

Wie mogen er stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank Leiden-Katwijk. Als je wel een betaalrekening hebt, maar nog geen lid bent van de Rabobank; geen nood! Binnen 1 minuut is jouw lidmaatschap geregeld via de Bankieren App. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op hetzelfde bestedingsdoel. En voor iedereen geldt – ook als je zelf geen klant bent van de Rabobank – vraag je familie, vrienden en bekenden hetzelfde te doen, want iedere stem telt. Rabo Clubsupport kan oplopen tot 5000 euro, dus dat is beslist de moeite waard!