Rabobank Clubsupport 2023

Ook dit jaar doen wij weer mee aan Rabo ClubSupport

Ontdek hoe op rabobank.nl/clubsupport

Stem voor Attila van 4 september t/m 26 september 2022

Goed nieuws! Attila doet mee aan Rabo ClubSupport. Vorig jaar hebben we ingezet op verduurzaming van ons clubgebouw. Onze deelname van vorig jaar resulteerde in een cheque van de Rabobank van € 250. Daar waren we heel blij mee! Maar voor de noodzakelijke verduurzaming is meer geld nodig en dat blijft ook dit jaar ons bestedingsdoel. We hopen dan ook wederom een mooie cheque te mogen ontvangen. Maar daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig! Als we met zijn allen ons best doen, lukt het hopelijk dit jaar weer! Dus ben jij klant van de Rabobank Leiden‑Katwijk, geef ons dan jouw stem.

Wat is ons bestedingsdoel?

De sportsector wil in 2050 CO2-arm zijn. Steeds meer sportclubs zijn dan ook bezig met verduurzaming; zo ook Attila. Voor een succesvolle verduurzaming zijn er meer pijlen op een boog nodig. Eén van die pijlen is het plaatsen van stralings- of infrarood warmtepanelen in onze schiethal. Hiermee kunnen wij besparen op onze verwarmingskosten. Deze panelen kunnen een ruimte in kort tijd opwarmen; een energiezuinig alternatief voor ruimtes die steeds voor korte perioden worden gebruikt.

Wie mogen er stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank Leiden-Katwijk. Als je wel een betaalrekening hebt, maar nog geen lid bent van de Rabobank; geen nood! Binnen 1 minuut is jouw lidmaatschap geregeld via de

Rabo App. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen en stichtingen. En voor iedereen geldt – ook als je zelf geen klant bent van de Rabobank – vraag je familie, vrienden en bekenden hetzelfde te doen, want iedere stem telt. Rabo ClubSupport kan oplopen tot 5000 euro, dus dat is beslist de moeite waard!