Rayonkampioenschappen bij Attila

Zondag 28 januari zijn bij de handboogschutters van Attila de Kampioenschappen van Rayon 2 geschoten in de klasse Recurve 3 en Recurve 4. Schutters uit Zuid-Holland, Zeeland en Brabant hebben gestreden voor de titel Rayonkampioen 2023-2024. Onder de deelnemers in deze klasse waren ook 3 schutters van Attila: Sander van Rijn Klasse 3, Niek Ruiter (Regiokampioen) en Hans Jetten Klasse 4. 

Uitslagen
Sander en Niek zijn tot de kwart finale gekomen en Hans tot achtste finale.

In de klasse 3 ging de eerste plaats naar Djarno van den Bergh van ARC uit Rotterdam, de tweede plaats ging naar Ruben Goetstouwers, ook van ARC, en de derde plaats was voor Pierre van der Nat van HBC Doelgericht uit Hoek van Holland.

In de klasse 4 ging de eerste plaats naar Jori van de Loo van Aurora uit Oirschot, de tweede plaats ging naar Aleksandr Arakelov van Sint Sebastiaen uit Wassenaar, de derde plaats was voor Dennie Fransen van De Hockedam uit Mijnsheerenland.

Dank aan de vrijwilligers
Met het organiseren van deze kampioenschappen heeft Attila zich wederom op de kaart gezet van het Handboogschieten. De vereniging wil alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt van harte bedanken voor de inzet waardoor dit voor alle deelnemers een mooie dag is geworden.

Rayonkampioenschappen elders
Dit weekend werden bij andere verenigingen ook Rayonkampioenschappen gehouden in andere klassen. Marleen Besseling wist brons te bemachtigen in Recurve Onder 21 klasse 1.

Hoewel de andere deelnemers van Attila niet in de prijzen vielen hebben ze toch mooie prestaties geleverd:
•    Kenny Heuseveldt 9e plaats Recurve klasse 1
•    Rizvi Somair 5e plaats Recurve klasse 5
•    Jennifer Zuiderduin 9e in Recurve klasse 6
•    Elwin Dreef 9e plaats Compound klasse 2

Bondskampioenschappen
Verschillende leden van Attila hebben zich met hun prestatie ook geplaatst voor de Bondskampioenschappen. De exacte deelnemerslijsten zijn op dit moment nog niet bekend.

Voorbereiding Rayonkampioenschappen Teams
Op dit moment bereiden de drie teams van Attila zich voor op de Rayonkampioenschappen Teams die op 4 februari worden gehouden bij De Meierijers in Berkel-Enschot

Wij wens onze teams natuurlijk veel succes!