Short metric en barbecue

Beste schutters,

Short metric
Op Hemelvaartsdag – donderdag 26 mei 2022 – organiseren we onze jaarlijkse short metric, dit jaar weer gehouden op de ijsbaan in Lisse. Op deze wedstrijd voor jong en oud, schieten we buiten 1x 36 pijlen op de 50 meter en 1x 36 pijlen op de 30 meter. Voor de jeugd en beginners zullen de doelpakken op 30 en 20 meter staan. Dus iedereen kan meedoen!!! Er zijn prijzen te winnen voor 4 categorieën: recurve, compound, barebow en traditioneel. 
De wedstrijd begint om11.30 uur en zal tot ongeveer 16.30 uur duren. 

Barbecue
Hierna (ca. 18.00 uur) zullen we bij onze hal in Oegstgeest de jaarlijkse BBQ houden. De kosten voor de BBQ bedragen € 18,00 euro per persoon en ook partners en vrienden zijn van harte welkom. Je kan kiezen uit mixed gril, vegetarisch of vis (€ 19,25).

Aanmelden voor wedstrijd en BBQ
Voor deze wedstrijd en de BBQ is het nodig om je op te geven. Geef even duidelijk je naam, senior/junior/beginner en boogtype aan als je mee wilt doen met de wedstrijd en/of met de BBQ en of je nog extra mensen meeneemt naar de BBQ. 
Je kunt je aanmelden via een mailtje aan buiten@vvh-attila.nltot uiterlijk 23 mei. Je bent aangemeld zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd even een mailtje sturen.

Alvast veel schiet- en eetplezier toegewenst!

WEDSTRIJDLOCATIE: Lissesche IJsclub, Randmeerstraat 73 73, 2162 LJ Lisse 
BBQ: VvH Attila, Gerrit Rietveldlaan 1A, 2343 MA Oegstgeest