Vrijwilligers gezocht EK Para Archery

Bericht van de NHB

Evenement
Voor het EK Para Archery in augustus 2023 zijn wij de afgelopen weken hard bezig geweest om de venues op papier te krijgen en een sterk coördinerend team Archery met heel veel handboogspecifieke kennis samen te stellen. Om dit als goed georganiseerd evenement tot een mooi einde te kunnen brengen, hebben we vrijwilligers nodig die weten wat het is om een multisport- en handboogevenement op dit niveau te ondersteunen.

Vrijwilligers gezocht
Wij willen met dit bericht alle verenigingen in de buurt laten weten dit dit mooie event eraan komt en zouden het super vinden als er ook vrijwilligers van jullie uit kunnen helpen en kennis op te komen doen tijdens dit event.

European Para Championschips
De European Para Championschips (EPC) zijn van 8 tot en met 20 augustus 2023 in Rotterdam. Het is een multisport-evenement met tien verschillende sporten. Handboogschieten is één van de tien sporten op dit grootse event. Dit zal plaatsvinden van 13 tot en met 20 augustus op drie geweldige locaties. Het slotstuk is de finale op de Kop van Zuid, voor Hotel New York. Dit is ook een kwalificatiemoment voor de sporters om zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen Parijs 2024.

Geef je nu op!
Wil jij ons team komen versterken en ons helpen dit mooie evenement tot een succes te maken? Voor vragen en om jezelf aan te melden kun je contact opnemen met: Janneke Korbee – 06-53340911 – janneke.handboog@outlook.com.